Leiden of Lijden

In het tijdelijke, frisse thuishonk 'Het Trefpunt' in Maliskamp streden Kentering 1 en 2 respectievelijk tegen HMC 3 en Odi 1. Door het gelijke spel van het tweede team leidt het niet meer in zijn klasse. Of het lijden wordt, zoals bij het eerste team, dat voor de 4e keer op rij verloor, zal de toekomst leren. Jan Arts denkt, dat het weer leiden zal worden. Als iedereen speelt zoals Albert Beekers en Peter Zijderveld, moet dat lukken. Albert en Peter waren de enige winnaars vandaag.

In het tijdelijke, frisse thuishonk ‘Het Trefpunt’ in Maliskamp streden Kentering 1 en 2 respectievelijk tegen HMC 3 en Odi 1. Door het gelijke spel van het tweede team leidt het niet meer in zijn klasse. Of het lijden wordt, zoals bij het eerste team, dat voor de 4e keer op rij verloor, zal de toekomst leren. Jan Arts denkt, dat het weer leiden zal worden. Als iedereen speelt zoals Albert Beekers en Peter Zijderveld, moet dat lukken. Albert en Peter waren de enige winnaars vandaag.

De DUBBEL is binnen

De eerste dubbele overwinning van De Kentering in dit seizoen is binnen: Team A en team B wonnen respectievelijk van EGS A en Gennep A; allebei met 2 en een half tegen anderhalf. Piet van Eijndhoven, Mike Kroon, Hans Kranenbarg, Pieter Roos haalden het volle punt. Jan Arts en Paul Willemen voegden daar het nog noodzakelijke halve punt aan toe.

De eerste dubbele overwinning van De Kentering in dit seizoen is binnen: Team A en team B wonnen in de avondcompetitie respectievelijk van EGS A en Gennep A; allebei met 2 en een half tegen anderhalf. Piet van Eijndhoven, Mike Kroon, Hans Kranenbarg, Pieter Roos haalden het volle punt. Jan Arts en Paul Willemen voegden daar het nog noodzakelijke halve punt aan toe.