Albert Beekers

Van 1977 tot 1997 lid van 'De Kentering' en sinds enkele jaren opnieuw een trouw bezoeker van de clubavonden, totdat een ernstige hartaandoening hem keer op keer naar het ziekenhuis dreef en hem tenslotte, vlak voor zijn 70e verjaardag, fataal werd. Uit zijn e-mails en schaakpartijen herinneren we hem als een schaakliefhebber die in 'De Kentering' snel weer een vriendenclub had gevonden en tegen wie het door zijn rustige bescheidenheid prettig schaken was.

Van 1977 tot 1997 lid van ‘De Kentering’ en sinds enkele jaren opnieuw een trouw bezoeker van de clubavonden, totdat een ernstige hartaandoening hem keer op keer naar het ziekenhuis dreef en hem tenslotte, vlak voor zijn 70e verjaardag, fataal werd. Uit zijn e-mails en schaakpartijen herinneren we hem als een schaakliefhebber die in ‘De Kentering’ snel weer een vriendenclub had gevonden en tegen wie het door zijn rustige bescheidenheid prettig schaken was.

Kentering 2 KAMPIOEN

De schaakkampioenen ontvingen geen zoenen van dames met bloemen, maar hun vrolijkheid was er niet minder om, want motivatie en meesterschap deden hun zonnige werk. Ontbrekende blije kopstukken als Paul Willemen, Hans Kranenbarg, Rob Maas, Albert Beekers en Tjeu Segers moet je er tussen en bij denken.

De schaakkampioenen ontvingen geen zoenen van dames met bloemen, maar hun vrolijkheid was er niet minder om, want motivatie en meesterschap deden hun zonnige werk. Ontbrekende blije kopstukken als Paul Willemen, Hans Kranenbarg, Rob Maas, Albert Beekers, Pieter Roos en Tjeu Segers moet je er tussen en bij denken.

Heer en meester over de 8 borden was De Kentering 2 op zaterdag 1 april in de thuiswedstrijd tegen de Oude Toren uit Lees verder