Prachtstart in melancholie

De avondschaakcompetitiemachine van 'De Kentering' draait weer. Die van het A-team liep in de schaaktempel van 'D'n Beer' als een tierelier: 2½-1½ tegen Veldhoven-A. De motor van het B-team moet nog opgevoerd worden: 2-2 tegen Oisterwijk-A.

De avondschaakcompetitiemachine van ‘De Kentering’ draait weer. Die van het A-team liep in de schaaktempel van ‘D’n Beer’ als een tierelier: 2½-1½ tegen Veldhoven-A. De motor van het B-team moet nog opgevoerd worden: 2-2 tegen Oisterwijk-A.

Wie aan captain Stan Heijmans van het zegevierende A-team van ‘De Kentering’ gevraagd zou hebben wat er nog mooier kon Lees verder

Stan scoort 75%!!

In welke vreemde vereniging is Stan met zijn simultaan nu toch verzeild geraakt? Gewoon bij 'De Kentering', waar 3 nieuwe schakers de sfeer wilden komen proeven: v.l.n.r. Andreas de Rooij, Dick van Leeuwen en Roel Jongenelen.

In welke vreemde vereniging is Stan met zijn simultaan nu toch verzeild geraakt? Gewoon bij ‘De Kentering’, waar 3 nieuwe schakers de sfeer wilden komen proeven: v.l.n.r. Andreas de Rooij, Dick van Leeuwen en Roel Jongenelen.

 

Als de genadeloze engel met het vlammend zwaard joeg Stan Heijmans maandag 7 september de simultaanspelers, die de Lees verder