Locatie en routebeschrijving


Speellocatie

Routebeschrijvingen
Parkeren
Routeplanner

Het terras van Café Zaal D’n Beer, Dorpsstraat 77, Rosmalen 

Speellocatie
Café Zaal D’n Beer,
Dorpsstraat 77,
5241 EB Rosmalen,
tel. 073-5212612.
Terug naar de top

Plattegrond2

Routebeschrijvingen (zie het kaartje hierboven)

Met de trein (5 minuten lopen):

De gele route: Steek het stationsplein over en volg een stukje van de Deken van Roestellaan. Neem de 1e straat links (Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat). Loop die uit tot aan de Dorpsstraat.

Met de auto:

De groene route: Vanaf de A59 (richting Waalwijk) en de A2 (richting Utrecht): Neem de afslag Rosmalen, steek de A2 over en volg de groene route: Neem op de Rodenborchweg bij het naderen van de rotonde de rechter rijstrook, sla bij de rotonde rechtsaf de Empelseweg op, ga onder de spoorlijn door, volg de Burg. Mazairaclijn tot aan de volgende rotonde, ga hier linksaf de Molenstraat in, steek weer de spoorlijn over en parkeer de auto aan de Burg. Woltersstraat of de Burg. Nieuwenhuijzenstraat.

De rode route: Vanaf de A65 (richting Tilburg), de A2 (richting Eindhoven), de N266 (richting Helmond): Volg de rode route: Volg de rondweg om ‘s-Hertogenbosch, neem de afslag Nijmegen en meteen de afslag Rosmalen,  steek bij de verkeerslichten de Graafsebaan over, rijd daarna het dorp in, ga steeds rechtdoor, steek de spoorlijn over en parkeer de auto aan de Burg. Woltersstraat of de Burg. Nieuwenhuijzenstraat.

De blauwe route: Vanaf de N50 (richting Nijmegen): Volg de blauwe route: Neem de afslag naar ‘Rosmalen Oost’,
volg de Deken van Roestellaan tot aan de rotonde, sla hier linksaf en volg de Oude Baan tot aan de volgende rotonde, ga hier rechtsaf de Molenstraat in, steek de spoorlijn over en parkeer de auto aan de Burg. Woltersstraat of de Burg. Nieuwenhuijzenstraat.
Terug naar de top

Parkeren
De beste parkeergelegenheid is tegenover Chinees restaurant Keyzer Palace op het Gildeplein aan de Burgemeester Woltersstraat, meteen voorbij de spoorovergang, of op de parkeerplaats aan de Burg. Nieuwenhuijzenstraat. Op allebei de plaatsen kun je gratis parkeren.
Terug naar de top

Routeplanner
De liefhebbers van een routebeschrijvingsprogramma kunnen hier het  programma  voor de routeplanner oproepen.
Terug naar de top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *