WIE met WIE?

De ereleden Hans Fagel (links) en Martien Veekens hadden elkaar snel gevonden voor een onvergetelijk begin van de interne competitie: nu eens geen dolle toren maar een dolle loper, waardoor Hans verloor. Voor foto’s van de andere partijen: zie de vervolgpagina.

10-9-2018: De nieuwe wedstrijdleider David Bruggeman opende het nieuwe seizoen op een nieuwe manier: iedere schaker mocht (moest) zijn ideale tegenstander zelf uitkiezen. Dat was in een oogwenk gebeurd, een bevestiging van de flexibiliteit van de Kenteringschakers.
Sommigen kozen voor de uitdaging, zoals Marc Smits die het meteen tegen de kampioen Stan Heijmans wilde opnemen, anderen werden door emoties gestuurd, zoals de ereleden Hans Fagel en Martien Veekens, die elkaar spontaan om de hals vielen en er waarlijk een opzienbarend potje van maakten. Hans viel zo driftig aan op de verdediging van Martien, dat zijn loper er van uit de bocht vloog, wat leidde tot groot tumult en dolle pret en uiteindelijk tot de overwinning van Martien.
De eerste speelavond vormde een spetterend begin van het nieuwe seizoen.

Stan Heijmans (links) tegen Marc Smits

Ton Snoeren (links) tegen Luigi de Mas

Raymond Smulders (links) tegen Dick van Leeuwen

Luc Seuter (links) tegen Roel Jongenelen

Paul Willemen (links) tegen Andreas de Rooij

 

Peter Zijderveld (links) tegen Jan Arts

Hans Kranenbarg (links) tegen David Bruggeman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *