Eindstanden

Door David en Jan

Snelschaakkampioen 2022-2023: Ton Snoeren

Robert Pater en Olaf Soons geconcentreerd bij de laatste partij Snelschaakavond 10 juli 2023

Ton Snoeren prolongeert zijn titel ‘Snelschaakkampioen van De Kentering’. De laatste avond, afgelopen maandag, was er weer één voor de liefhebbers van snel en doortastend handelen, en gezien de foto is het bezit van goede ogen in de late uurtjes op het terras ook onmisbaar. 14 partijen werkten de snelle mannen af, en aan het eind kon er geteld worden: de uitslagen van de eerste snelschaakavond op 30 januari en deze tweede op 10 juli vormen samen het eindklassement. Tom Fürstenberg legt daarin beslag op de tweede plaats, en Leon ter Beek heeft zoveel punten in de eerste avond verzameld dat hij, zonder de tweede te spelen, toch onbereikbaar is gebleven voor de achtervolgers in het klassement, en dus derde is geworden. Zie de pagina 2022-2023 eindstand Snelschaken

Interne competitie eindstand 2022-2023

Ook de eindstand van de interne competitie is na enig corrigeerwerk en laatste controle nu bepaald. Meerdere personen hadden in de verschillende perioden per ongeluk meer punten gekregen bij afwezigheid dan de reglementaire 2x per periode. Nu is alles zoals bedoeld en kunnen we gerust met zomerreces. Zie de pagina 2022-2023 Eindstand

De beslissingsmatch tussen Ton en David wordt gespeeld op maandag 24 juli om 14:00 uur in D’n Beer. Wie wil komen kijken is van harte welkom!

Periodetitels 2022-2023

Ook de periodetitels moesten dus nog even gecontroleerd worden, want ook daarop hadden de correcties enige invloed. Op pagina Periodetitels ratinggroepen het complete overzicht.

Met dank voor jullie geduld en begrip: het was even (uit)zoeken, maar als je dan ook, na gezamenlijk spitwerk, de zuivere uitkomsten vindt geldt toch uiteindelijk: eind goed, al goed.

Voor wie wil en kan, tot ziens bij het Zomerschaken en Leon, beterschap met je voet!

3 reacties op “Eindstanden

  1. Dank voor de goede wensen betreffende mijn gezondheid. Ik ben vorige week geopereerd aan mijn voet. Er is een pin in geplaatst die een maand moet blijven zitten. Ik ben dus aan huis gekluisterd en moet helaas de tweede ronde van het snelschaken en het Zomeravondschaak missen. Jammer, maar het is niet anders.
    Aan het begin van het nieuwe seizoen hoop ik weer helemaal hersteld en gerevalideerd te zijn!
    Ik wens iedereen een goede vakantie en een fijn Zomeravondschaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *