Caféschaak goed van start!

Het caféschaak van Hevo-leden bij De Kentering is dinsdag plezierig van start gegaan. Tien deelnemers, waaronder 9 Hevo-leden en een nieuwe deelnemer, Henny Schuurmans. Vijf partijen, aangevuld met een paar vriendschappelijke potjes, en ook nog een interessante partij-analyse van Loek Mostertman: in de gezellige ambiance van D’n Beer werd het een heel plezierige middag!

Naast de informatie over dit Caféschaak vind je op de website ook de uitslagen en stand, en de partij-analyse van een partij uit het Hoogovenstoernooi van 1967 tussen Vijgeboom en Robatsch.

Elke dinsdagmiddag wordt er van 14:00 tot 16:00 uur geschaakt in D’n Beer.

3 reacties op “Caféschaak goed van start!

 1. hallo,

  mn vriend kan redelijk schaken en ik dacht, leuk om hem eens te verrassen met een potje schaak in een cafe in het dorp. met mij of met een andere schaker. ik kan het niet zo heel goed, maar ben wel leergierig.
  en wie weet wat het met hem doet ..

  is dit mogelijk as dinsdag? hoe laat is dat ?

  groetjes Elene Uwland

 2. Hallo Elene,

  Natuurlijk kan dat. Kom gerust langs met je vriend. Het is heel leuk om in het cafe te schaken. We beginnen om 2 uur met een bespreking van een interessante partij. Daarna is er een mogelijkheid om tegen een van de deelnemers te spelen.

  Vriendelijke groet
  Pieter Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *