Broedplaats kampioenendoders?

Ook Hans Kranenbarg staat vanaf nu op de lijst van kampioenendoders. Jullie zijn gewaarschuwd.

Ook Hans Kranenbarg staat vanaf nu op de lijst van kampioenendoders. Jullie zijn gewaarschuwd.

Momenteel schijnen er virussen rond te zweven, die nu eens niet tot verkoudheid, griep of nog erger leiden, maar tot de door vele schakers begeerde aandoening van het doden van kampioenen. De schrik die Johan Knuvers de clubkanjers heeft bezorgd, is nog maar net verdampt, of een nieuwe kannibaal heeft zich aangediend. Hans Kranenbarg maakte in het adembenemende slot van zijn partij tegen clubkampioen Stan Heijmans nu eens niet een fout, die hem de overwinning zou kosten. Hij raakte niet van slag door de grillige patronen die Stan met dame en paard op het bord toverde, maar zette de kwaliteit voorsprong die hij al had veroverd, koelbloedig om in een prachtige matvoering.
Intussen wordt er binnen de club druk gespeculeerd, of Hans misschien zodanig met Johan Knuvers in contact is geweest, dat hij van hem het virus heeft overgenomen, waar de kampioenen zo de bibbers van krijgen. Hans  zei niets van een virus of bacterie af te weten. Wel wilde hij nog kwijt, dat hij al geruime tijd bezig is met het oefenen in het kraken van schaakgiganten.
We zullen zien. Hans heeft de smaak te pakken.

1 reactie op “Broedplaats kampioenendoders?

  1. Hoi Hans,
    Ik heb(A.Braczko) je geprobeert telefonisch bereiken maar jullie telefoon is buiten gebruik. We hebben(Sandor en ik) gelezen de bericht dat afgelopen jaar Rob Maas is overleden! Kan je iets vertellen over deze tragische dag? Alvast bedankt, trouwens ik heb gezocht naar je op de faceboek maar ik vond je niet. Het alle beste voor je en je familie.

    Attila Braczko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *