A.V.G.

21-10-2019: Voorzitter Peter had zo te zien geen last van AVG-stress. Wel verloor hij zijn partij van Pieter Roos.

21-10-2019: Penningmeester Hans (rechts) was het enige bestuurslid dat niet verloor: remise tegen Luigi de Mas.

Maandag 21-10-2019: De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) was voor ons bestuur aanvankelijk een woest gebied, dat ze met zijn vieren stevig moesten bewerken, voor het helemaal ontgonnen was. Het is een hele klus geweest, die privacywetgeving. Ze hebben het druk gehad met cookies, privacyprotocollen, verwerkingsregisters en niet te vergeten met de communicatie met de leden en één donateur. Het is ze gelukt. We zijn AVG-proof. Een hoeraatje voor onze bestuurlijke kanjers!
Maar elk zonnestraaltje brengt een schaduw mee, zegt een natuurwet. Zo ook hier. Overdag AVG-studies, ’s nachts AVG-dromen (nachtmerries soms), en tussendoor nog even een partijtje schaak. Dat kon nooit goed gaan.
Dat hebben we vanavond zien gebeuren: drie verliespartijen en één schamele remise voor het bestuur.
En wie profiteerde daarvan? Juist, keizer Stan Heijmans, die achtereenvolgens Hans van Eijk, Luc Seuter en David Bruggeman overwon. We gunnen Stan zijn zegepraal (ook al moet daar een eind aan komen). Hij heeft er immers met hart en ziel voor gestreden. Maar laten we ons bestuur snel een hart onder de riem steken met een biertje of zo.
Ons keizersysteem heeft op zijn eigen gevoelige wijze het bestuur al enige troost geschonken door Luc Seuter ondanks zijn twee achtereenvolgende nederlagen in de top-5 te handhaven. Met de zwarte stukken zeker? Inderdaad.

21-10-2019: Wedstrijdleider David (rechts) had misschien nog te veel cookies in zijn hoofd. Hij werd door Stan Heijmans de top-5 uit gespeeld.

21-10-2019: Secretaris Luc (links) werd verslagen door Wilbert van Eijk, die daarmee de top-5 binnen kwam op plaats 4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *