WOEDE

9-12-2019: De vrolijkheid van Ton Snoeren (links) moest het afleggen tegen de concentratie van Stan Heijmans

9-12-2019: Alles liet David Bruggeman (links) los, behalve zijn partij. Dat kostte Tom Fürstenberg de kop.

Maandag 9-12-2019: Woede kreeg Stan Heijmans en David Bruggeman in een wurgende greep, nadat ze op 6 december in de avondcompetitie voor Sinterklaas hadden gespeeld door hun twee partijen slordig cadeau te doen aan hun tegenstanders van Garde.
Ze reageerden hun furieuze emotie niet af op hun huis- en clubgenoten of op het meubilair van D’n Beer. Nee, ze lieten die woeste boosheid, die zoals je misschien wel weet, in de lever oplaait, als een veenbrand inwendig voortwoeden en richtten die vlammende pijlen op de organen die in gebreke waren gebleven, te beginnen met het brein.
Vandaar dat afgelopen maandag twee gelouterde sportlieden geconcentreerd hun tegenstanders zaten op te wachten, niet de minsten van de club: Ton Snoeren en Tom Fürstenberg. Maar deze ervaren rotten moesten er toch echt aan geloven. Ze waren niet opgewassen tegen deze witwaspraktijken van Stan en David.
Hans Kranenbarg die in de avondcompetitie nog een juweel van een partij had laten schitteren, kon zijn topprestatie niet herhalen en liet zich door Cees van Zelst, niet voor niets de nummer twee, pijnlijk verrassen.
Dat deed Luigi de Mas beter. Hij wist zijn sterke spel op 6 december te continueren met een overwinning op Wilbert van Eijk en maakte daarmee voorlopig een eind aan diens opmars.
Ja, Luigi zie ik binnen afzienbare tijd in de top-5 staan.

9-12-2019: Zelfs met zwart was Luigi de Mas (rechts) Wilbert van Eijk de baas.

9-12-2019: Sinds de dreigende Brexit is er nog weinig respect voor de Engelse opening. Tot verdriet van Paul Willemen (links) die van Hans van Eijk verloor. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *