Denktank

Maandag 25-2-2019: De denktank op volle kracht in werking

Maandag 25-2-2019: Ondernemende, creatieve en ambitieuze schakers van De Kentering verenigen zich elke week weer spontaan tot een energieke denktank, waaruit verrassende, probleemoplossende schaakideeën stromen, waar de rest van de schakers zich weer te goed aan kan doen.
Zo bouwt De Kentering op natuurlijke wijze aan niveauverbetering, waar menige vereniging jaloers op kan zijn.
Het ligt dan ook min of meer in de lijn van deze werkwijze dat het A-team in de 1e klasse van de avondcompetitie indrukwekkend presteert. Dit keer (25 februari) moest De Drie Torens B er aan geloven. De score was niet mis: 3½-½ met overwinningen voor David Bruggeman en Marc Smits. Bravo mannen!
En wat te denken van ons B-team in de avondcompetitie? Dat heeft donderdag 28 februari, meldde zo even onze eigen persvertegenwoordiger, 2-2  gespeeld in Uden tegen ODI A, een viertal met ruim 150 ratingpunten meer. Het zal u niet verbazen, dat juist twee krachtpatsers uit de denktank van afgelopen maandag waanzinnig goed gescoord hebben: Luigi de Mas en Pieter Roos wonnen allebei hun partij van tegenstanders die op papier vele malen sterker zouden hebben moeten zijn. De tegenpartij van Luigi had maar liefst 274 ratingpunten meer, die van Pieter 156 punten. Petje af dus.
Wat een harmonie: een top die gevoed wordt door een denktank, waaruit ideeën stromen die voedzaam zijn als melk en honing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *