Veteranenkampioen 2021

Joep Peeters, de nieuwe veteranenkampioen rapidschaak van Noord-Brabant

Donderdag 18-11-2021: De schakers van De Kentering, gunstelingen van godin Caïssa, hebben het geflikt: ze hebben weer een veteranenkampioen uit hun midden naar voren geschoven. Dit keer was het Joep Peeters die de winnaarstrofee in ontvangst mocht nemen. Een hartelijke gelukwens voor Joep en zijn maten. Twee keer achtereen een kampioen voortbrengen is slechts aan weinig clubs gegeven. De ster van De Kentering rees dan ook met grote kracht het dak uit om stralend aan de hemel de glorie van deze vereniging uit te stralen.
Joep eindigde met 5,5 punt gelijk met de bekende heer Nico Schouten, die wel 439 ratingpunten voor stond op Joep maar weerstandspunten tekort kwam, om hem van het kampioenschap  te beroven. 
Het hele team van De Kentering presteerde uitstekend: Ton Snoeren 5 punten, Paul Willemen, Cees van Zelst en Jan Arts 3,5 punt, Pieter Roos 3 punten en Henk Slaats, te jong voor het veteranendom, scoorde in de seniorengroep 2,5 punt.
Een mooie groep enthousiaste schakers, stuk voor stuk dubbel en dwars waard om de trofee en de schaakstukken van hun kampioen te mogen dragen.

Eén voor allen, allen voor één.

1 reactie op “Veteranenkampioen 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *