Komfestival 8 september 2013

Onder leiding van Geert Smulders-Dinh liep de schaakpromotie op rolletjes.

Onder leiding van Geert Smulders-Dinh liep de schaakpromotie op rolletjes.

Ondanks de regenval in de vroege ochtend van zondag 8 september lukte het Geert Smulders-Dinh wonderwel om welgemoed de kraam in te richten met borden, stukken, klokken en een uitdagende schaakpuzzel.
Aanvankelijk liep het niet erg storm aan de schaakkraam, maar geleidelijk aan, met een steeds aangenamer zonnetje op het gezicht, kwamen er meer belangstellenden voor de schaakpuzzel of voor een partijtje. Verschillende clubgenoten kwamen Geert ook gezelschap houden en een handje toesteken.
Zoals elk jaar kwamen ouders informatie inwinnen over de mogelijkheid voor hun kinderen om bij de jeugdafdeling van ‘De Kentering’ aan te sluiten. Dit keer parkeerde een vader een kinderwagen met zijn dochtertje van pakweg een jaar aan de kraam en vroeg met een tintel in zijn ogen, of zij over een jaar of drie lid zou kunnen worden van de Rosmalense schaakvereniging. Daar wist de schaakkraam geen duidelijk antwoord op te geven maar de vader kreeg wel te horen, dat er in ‘De Kentering’ tal van initiatieven ontplooid worden, zodat hij over een jaar of drie nog maar eens langs moet komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *