Avondcompetitie

11-11-2019: Nog één keer over de koffie: Stan sterkt zich met een kop koffie, zijn tegenstander neemt thee en verliest (dus).

11-11-2019: Hans Kranenbarg kiest voor koffie, zijn tegenstander ook. Dus ze winnen allebei (met een remise).

Maandag 11-11-2019: De 11-11-avond had voor onze twee teams in de avondcompetitie geen vrolijke afloop. Ze verloren allebei, wel broederlijk eensgezind, met 3-1 van respectievelijk De Combinatie A en OSV A.
Stan Heijmans maakte zijn naam als kampioenskandidaat nummer 1 helemaal waar door als enige, met de zwarte stukken nog wel, een vol punt bij elkaar te zwoegen. De andere drie van team A verloren wel, maar hun tegenstanders waren alle drie ongeveer 150 ratingpunten sterker. Dan valt het echt niet mee, ook al speel je in je beresterke thuiszaal.
Ook team B kende zijn lichtpuntjes. Hans Kranenbarg speelde een sterke partij, ook al met zwart, tegen een OSV-er met maar liefst 250 ratingpunten meer. Hans kon er een mooie remise uit wringen. Ook Pieter Roos speelde remise en redde daarmee de eer voor De Kentering. Het zal je misschien niet verbazen, dat hij dat deed met de zwarte stukken. Alle witspelers verloren, een passend einde bij de treurspelen van 1-3.

11-11-2019: Pieter Roos, achter de zwarte stukken, speelde zich uiterst geconcentreerd naar een remise.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *